Υπηρεσίες

Στην εταιρεία μας «Κάντας Σπυρίδων» αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε μεγάλα all-inclusive ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ και τουριστικά καταστήματα με αποστάγματα, λικέρ και σιρόπια. Τα προϊόντα μας έχουν εξαιρετική ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ως εταιρεία συνεργαζόμαστε για περισσότερα από 15 χρόνια με την ποτοποιία Αγουρίδη για να σας παρέχουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς.

Οινοπνευματώδη
Εξοπλίστε την επιχείρησή σας επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών. Όλα τα ποτά που πουλάμε είναι άριστης ποιότητας και υπάρχει μεγάλο απόθεμα.

Λικέρ
Επιλέξτε τα λικέρ που επιθυμείτε μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων. Όλα τα λικέρ που εμπορευόμαστε παράγονται από αγνά φρέσκα φρούτα και έχουν πλούσια φρουτώδη γεύση.

Σιρόπι
Προμηθευτείτε τα κατάλληλα σιρόπια για την επιχείρησή σας, επιλέγοντας από μια πλούσια συλλογή φρούτων και μούρων.

Μελλοντικά σχέδια
Στο άμεσο μέλλον η δραστηριότητά μας θα επεκταθεί σε επιπλέον εμπορία προϊόντων εκτός των ήδη αναφερθέντων, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας, για την πληρέστερη και ποιοτικότερη προσφορά της επιχείρησής τους. Τα νέα προϊόντα είναι:

κρασί
μπύρα
ανθρακούχα ποτά
χυμός

elGreek