Η εταιρία μας

Η εταιρεία μας “Κάντας Σπυρίδων” δραστηριοποιείται από το 1998 στις πωλήσεις και εμπορία οινοπνευματωδών ποτών, λικέρ και σιροπιών. Με έδρα τα Μπαστατικά Λευκίμμης, Κέρκυρα, συνεργαζόμαστε και εξυπηρετούμε μεγάλα all-inclusive ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ και καταστήματα δώρων σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι άριστης ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια έχουν οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό η εταιρεία μας αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες μας. Λόγω της ανάπτυξης της επιχείρησής μας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το 2014 μετακομίσαμε σε νέο ιδιόκτητο χώρο δύο στρεμμάτων που διαθέτει νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό.

Μελετώντας συνεχώς την εποχή μας και στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, στοχεύουμε επίσης να επεκταθούμε στο εμπόριο κρασιού, μπύρας, ανθρακούχων ποτών, χυμών φρούτων και τυποποίησης και πώλησης ελαιόλαδου.

 

elGreek